Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Friss topikok

Címkék

150 nap (1) 1998 (1) 2013 (1) 9/11 (1) akkor és most (1) alkohol (2) amerika (1) amnézia (1) átverés (1) a szürke ötven árnyalata (1) Balaton (1) Bódi Sylvi (1) britney spears (1) buci (1) buli (1) BŰZ (1) cápa (1) celeb (1) Conchita Wurst (1) divat (1) dj baby la (1) dj exotic eve (1) dj flower (1) dj lauro giotto (1) dj lia kustanczi (1) dj seherezade (1) drog (1) droid (1) egyediség (1) éjszaka (1) elemésztve (1) erotikus irodalom (1) escort (1) Eurovízió (1) Facebook (1) facebook (2) faldöngető (1) fantázia (1) fehérnemű (1) felnőtt (1) foci (1) fotó (1) függőleges mosoly (4) fulladás (1) gyerekszoba (1) gyermek (1) hamis gyönyör (1) hétvégi hódító (1) hipster (1) hitelesség (1) horror (1) humor (1) hús-vér ember (1) húsipari dj (1) instagram (1) irodai munka (1) ismerkedés (1) ital (1) kábítószer (1) káosz (1) karizma (1) komp (1) könyv (1) könyvkiadás (1) könyvmaffia (1) könyvrészlet (3) közösségi portál (1) kreativ.hu (1) leszarás (1) like (1) longboard (1) lovebirds (1) magánkiadás (1) magyar börtönpokol (1) mainstream (1) másnap (1) mecénás (1) média (1) miley cyrus (1) munka (1) munkaerő (1) munkáltató (1) munkavállaló (1) neon (1) nép (1) neutralizátor (1) nicki minaj (1) Nirvana (1) nosztalgia (2) nyár (2) olvasói levél (1) pánikszoba (1) párkapcsolat (1) partyveterán (1) pénz (1) petíció (1) Playboy (1) Playboy villa (1) playmate (1) pornó (2) pszichopata (1) Puzsér Róbert (1) Ramones (1) részeg (1) ribancképző (1) rockdj dora butcher (1) Russell Peters (1) sofőr (1) stand-up comedy (1) stohl andrás (1) szajha (1) szakállas nő (1) szalai vivien (1) szexi (1) taktika (1) tavasz (2) terrorizmus (1) tévhit (1) tiffany (1) tömegközlekedés (1) trendi (1) troll (1) vers (2) viktor (1) vip baszóka (1) zsebgengszter (1) Címkefelhő

Ribancképző

2013.11.20. 16:16 Függőleges Mosoly

ribanckepzo.jpg

Sokáig előszeretettel rökönyödtem meg a mai tinilányok szabadosságán, de végül rá kellett jönnöm, hogy teljesen természetes, ami velük történik. Sőt, már-már törvényszerű. Ők Pavlov 21. századi kutyái, akiknek elég bejátszani néhány taktust az általuk bálványozott énekesnő aktuális slágeréből, és már csatolják is fel a flitteres övtáskát, aztán irány a kocsisor. Mert tetszik vagy sem, ezeket a lányokat ribancnak programozzák.

Úgy vélem, minden esetben káros, ha az öncélú szexualitás átszivárog a mainstream médiába, legyen szó bulvárlapok címlapján mosolygó aktmodellekről, vagy meztelenül piruettező nőkkel eladott tusfürdőkről, mégis a popzene az a csatorna, melyen keresztül igazán komoly károkat tud okozni a befogadók értékrendjében. Hiszen a bulvárlap és a reklám csak figyelmet próbál felkelteni vele, a popzene viszont ÜZEN. Az előbbiek csak olyasmit mondanak, hogy "Hopp, itt egy csöcs, vegyél már meg!", míg az utóbbi azt, hogy "Most figyelj, ez az út a sztársághoz!" És már lendül is készségesen Miley Cyrus fáradhatatlan nyelve, Britney tömzsi kis combja és Nicki Minaj gigantikus segge, hogy együttes erővel mutassanak irányt az útkereső tiniknek. Az előbbiek meggyőzőerejét a végletekig fokozza, hogy már ártatlan tinisztárként bűvkörükbe vonták a fiatalságot, majd velük együtt felcseperedve váltak gátlástalan szexuális ragadozókká, a média folyamatos támogatásával. (Nicki Minaj már a kezdet kezdetén is egy csillagközi szexmunkásra emlékeztetett, így neki be kell érnie az "átlagos" popsztárok befolyásával, de amint azt a mellékelt ábra is mutatja, ez sem csekély.)

Tehát kezdetét veszi a szex hatalmát dicsőítő karrier-tanácsadás, a képernyőre tapadó kamaszlányok pedig bőszen jegyzetelni kezdenek az okostelefonjukba:

A SIKER RECEPTJE

2db merészen kidobott mell - lehetőleg szilikon

1db vadul rázkódó segg

1db mégagumitislenyelem-tekintet

0db gátlás

stb.

Nem azért, mert született ribancok, hanem mert - mint a fiatalok általában - minél többre szeretnék vinni minél kisebb energiabefektetéssel. Ár-érték arány tekintetében pedig nincs vonzóbb szerep a feslett popsztárokénál, hiszen őket ünnepli a világ, miközben látszólag nem csinálnak mást, csak szabadjára engedik a bennük lakozó ösztönlényt. Szabadosságuk kavarhat ugyan kisebb botrányokat, de összességében ez hajtja előre a szekerüket, táplálja a népszerűségüket. A háttérben persze megbújhat ezer egyéb tényező (ének- és táncórák, rátermett menedzsment, stb.), de ezekre holmi rajongóknak nincs rálátása, így jobb híján azt utánozzák, amire van, hátha őket is hozzásegíti az áhított népszerűséghez. 

A gépezet beindul, a megbabonázott lánykák vadabbra veszik a figurát, és a váltás látszólag ki is fizetődik. A szexi fotóik rekordmennyiségű lájkot gyűjtenek be, a fiúk vágynak rájuk, a többi lány irigyli őket, minden jel arra mutat, hogy helyes a példaképük által kijelölt út. Érkezhet ugyan néhány aggódó megjegyzés a szülőktől, barátoktól, tanároktól, de a visszajelzések mérlege így is masszívan pozitív. A ribanc-tuningon átesett nőpalánták fürdenek a népszerűségben, önjelölt sztárokká lépnek elő, egy apróság viszont még mindig hiányzik a képletből: a mesés vagyon. 

Ezzel válaszúthoz érkeznek - vagy a ribancképző felsőbb osztályába lépnek, ahol végre készpénzre válthatják fedetlen bájaikat és elszántságukat, vagy kiiratkoznak, és megpróbálnak boldogulni a civil életben. A rossz döntés pedig szinte borítékolható, hiszen a példaképük által megénekelt sztárság nem ismer erkölcsi aggályokat, a szex hatalmáról pedig már maguk is megbizonyosodhattak mikrokörnyezetükben.

A képzés tehát folytatódik, az iskolapadok az új tanévben is roskadoznak a befolyásolható tinédzserektől, az igazgató pedig elégedetten dőlhet hátra: átment az üzenet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggolegesmosoly.blog.hu/api/trackback/id/tr885644846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása