Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Friss topikok

Címkék

150 nap (1) 1998 (1) 2013 (1) 9/11 (1) akkor és most (1) alkohol (2) amerika (1) amnézia (1) átverés (1) a szürke ötven árnyalata (1) Balaton (1) Bódi Sylvi (1) britney spears (1) buci (1) buli (1) BŰZ (1) cápa (1) celeb (1) Conchita Wurst (1) divat (1) dj baby la (1) dj exotic eve (1) dj flower (1) dj lauro giotto (1) dj lia kustanczi (1) dj seherezade (1) drog (1) droid (1) egyediség (1) éjszaka (1) elemésztve (1) erotikus irodalom (1) escort (1) Eurovízió (1) Facebook (1) facebook (2) faldöngető (1) fantázia (1) fehérnemű (1) felnőtt (1) foci (1) fotó (1) függőleges mosoly (4) fulladás (1) gyerekszoba (1) gyermek (1) hamis gyönyör (1) hétvégi hódító (1) hipster (1) hitelesség (1) horror (1) humor (1) hús-vér ember (1) húsipari dj (1) instagram (1) irodai munka (1) ismerkedés (1) ital (1) kábítószer (1) káosz (1) karizma (1) komp (1) könyv (1) könyvkiadás (1) könyvmaffia (1) könyvrészlet (3) közösségi portál (1) kreativ.hu (1) leszarás (1) like (1) longboard (1) lovebirds (1) magánkiadás (1) magyar börtönpokol (1) mainstream (1) másnap (1) mecénás (1) média (1) miley cyrus (1) munka (1) munkaerő (1) munkáltató (1) munkavállaló (1) neon (1) nép (1) neutralizátor (1) nicki minaj (1) Nirvana (1) nosztalgia (2) nyár (2) olvasói levél (1) pánikszoba (1) párkapcsolat (1) partyveterán (1) pénz (1) petíció (1) Playboy (1) Playboy villa (1) playmate (1) pornó (2) pszichopata (1) Puzsér Róbert (1) Ramones (1) részeg (1) ribancképző (1) rockdj dora butcher (1) Russell Peters (1) sofőr (1) stand-up comedy (1) stohl andrás (1) szajha (1) szakállas nő (1) szalai vivien (1) szexi (1) taktika (1) tavasz (2) terrorizmus (1) tévhit (1) tiffany (1) tömegközlekedés (1) trendi (1) troll (1) vers (2) viktor (1) vip baszóka (1) zsebgengszter (1) Címkefelhő

A neutralizátor márpedig létezik

2013.04.07. 20:19 Függőleges Mosoly

Biztosan sokan emlékeznek a Sötét zsaruk című film neutralizátorára, melynek egyetlen villanása bárkit megszabadított az emlékeitől, aki olyasmit látott, amit J és K ügynök szerint nem kellett volna. Akkoriban naivan azt hihettük, a szerkezet csak a képzelet szüleménye, de a közelmúltban cáfolhatatlan bizonyíték látott napvilágot a létezéséről. 
Az emléktörlő készülék első (ismert) áldozata nem más, mint a Playboy hasábjain berajzolt hellyel rendelkező aktmodell, Bódi Szilvi (vagy Bódi Sylvi, esetleg Body Sylvy). A dekoratív közszereplő legújabb sztorija ugyanis olyannyira abszurd, hogy bárki aki látta a filmet, azonnal rájöhetett, hogy a neutralizátor pusztító erejű villanása áll a háttérben. Azok kedvéért, akik nem tudják miről van szó, röviden vázolom a történetet. 
Sylvi a közelmúltban a méltán hírhedt Playboy villába volt hivatalos egy partyra, ami önmagában nem meglepő, hiszen maga is számtalanszor szerepelt a lapban, ismertségét javarészt a fedetlen bájainak köszönheti. Na és itt jön az első csavar, őt ugyanis meglepte a dolog... 
Ahogy ő fogalmazott: „Már a beengedésnél gyanús volt a dolog, hiszen a lányok tenyérnyi kis ruhadarabokat viseltek, de később bent olyanokat is láttam, akik csak testfestéssel takarták a micsodájukat”. Gondoljunk csak bele mit élhetett át szerencsétlen, olyan ez, mintha hazamennénk, és nem tudnánk merre találjuk a vécét, vagy ki az aki megpuszil, és megkérdezi hogy telt a napunk. Vagy mondjuk bemennénk hétfő reggel a fűrészüzembe, ahol tíz éve dolgozunk, és az első mozdulattal tőből levágnánk az egyik karunkat, mert elfelejtettük kezelni a gépeket. 
Nem emlékezett, hogy azért nyert meghívást a vetkőző nőkről szóló lap vetkőző nőktől hemzsegő partyjára, mert ő is egy közülük. Érdekes technikai kérdés, hogy vajon hány évre visszamenőleg törlődnek ilyenkor az emlékek, mivel a neutralizátor áldozatai minden esetben gond nélkül tudnak járni és beszélni az eset után. Abból hogy Sylvi micsodának nevezte a puncit, én arra tippelnék, hogy nagyjából hatéves koráig odalett minden emléke, hisz efölött és 60 alatt senki nem használja ezt a gyermeteg kifejezést. 
Ha ez nem lenne elég szívszorító, íme egy újabb részlet, ami arra utal, hogy Sylvi gyakorlatilag elvesztette identitását: „De látván a későbbieket és sok esetben a lányok viselkedésének színvonalát, egyáltalán nem bántam meg, hogy én más voltam.” Tehát egyéniségétől megfosztva őszintén megbotránkozott a bulizó aktmodelleken, megfeledkezve arról, hogy ő is ilyen minőségében van jelen a rendezvényen, ráadásul azokat a rajongókat is az aktmodell énjének köszönheti, akiknek épp beszámol erről a hivatalos oldalán. Ezt a fajta tragikus elidegenedést ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy punkzenekar frontembere a koncert közepén döbbenne rá, hogy ő valójában hárfázni szeretne egy babérkoszorúval a fején, és onnantól a könnyeivel küszködve nézné végig, ahogy a többiek szétverik a hangszereket, aztán belevizelnek a dobba.
Sylviből, a bohém aktmodellből tehát Szilvi lett, egy romlatlan hatéves úrilány, aki lidércként kóvályog a kollégái közt, megütközve mindenen, ami azelőtt szerves részét képezte az életének. 
De vajon ki és miért villantott Sylvi arcába ezzel az ördögi szerkezettel? 
Távol álljon tőlem a gyanúsítgatás, de a Playboy teljhatalmú urának például mind az anyagi forrásai, mind a kicsapongó életmódja lehetővé tenné, illetve indokolná egy ilyesfajta készülék beszerzését, ráadásul Sylvi tudatalatti utalása is ebbe az irányba mutat: „Hefner úr, ahogy felbukkant, úgy el is tűnt. Fogalmazzunk úgy, hogy villantott.”
Bárhogy is történt, legyetek résen, hiszen a fenyegetés valós, Sylvinek pedig mielőbbi felépülést kívánok!

(Sylvi valóságtól elrugaszkodott beszámolóját itt találjátok: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=564779903553184&set=pb.169342043096974.-2207520000.1365358190&type=3&theater )

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggolegesmosoly.blog.hu/api/trackback/id/tr515206154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása